Предупреждение за продажба по интернет

SEIKO вярва, че най-добрият начин да изберете и купите часовник SEIKO е от някой от нашите оторизирани магазини. Само в тези магазини вие може да бъдете сигурни, че ще намерите последните колекции на SEIKO и също верижката на вашият нов часовник ще бъде коригирана безплатно.

За това SEIKO препоръчва да не купувате часовник SEIKО от уебсайт, освен ако не е оторизиран сайт за продажби с емблемата "SEIKO AUTHORIZED DEALER SITE", както се появявя тук в началната страница и търговецът собственик на сайта има собствени магазини, които можете да посетите.

Някои неоторизирани сайтове предлагат фалшиви или втора употреба часовници и поради това те не се покриват от гаранция на SEIKO. Други сайтове не предлагат оригинална SEIKO гаранция, нито какъвто и да е гранционен сервиз.

SEIKO се грижи да осигури, своите Оторизирани сайтове за продажба с най-добрите продукти и услуги. Моля възползвайте се от предимството на спокойствието, което само те могат да предложат на купувачите на SEIKO.

Неоторизираните копия или възпроизвеждане на каквито и да било статии, снимки или движещи се образи от този сайт са строго забранени. Моля имайте впредвид че SEIKО не може да бъде отговорен за всякакви рекламации или обещания направени от външни сайтове, друти личноти или организации различни от SEIKO Watch Corporation.